• Waterval

Voorstellen

jantine leusink allesiseenMijn naam is Jantine Leusink, geboren in Twente, te Boekelo, en woon sedert 1987 in de Achterhoek, in het buitengebied van het dorpje Haarlo. Ik ben getrouwd met Henk en wij hebben 2 dochters en schoonzoons en in april 2017 werden we verblijd met een prachtige kleinzoon. Mijn missie is om te leven en werken vanuit mijn hart. Jarenlang heb ik gewerkt als maatschappelijk werker. Op een dag en dit gebeurde uiteraard niet van vandaag op morgen, veranderde er iets in mijn leven.

Doordat ik geconfronteerd werd met ziekte en een jaar uit het arbeidsproces was geweest, werden mij een aantal zaken die onbewust sluimerden, helder. Ik wilde werken want dat had ik van huis uit mee gekregen, maar wilde ook LEVEN. Dat laatste werd mij op een dag heel helder toen mijn man mij vroeg: hoe gaat het nu echt met je? Daarop volgde een uitbarsting, een stortvloed van emoties, angsten en verdriet. Dit hield ik al een hele tijd onbewust vast. Dat luchtte letterlijk en figuurlijk op en ik ging daarna weer met nieuwe energie aan het werk maar er was toch iets veranderd. Het leven zag er anders uit. Ik wist wat ik niet meer wilde. Ik wilde met plezier werken en niet meer omdat het moest. Ik realiseerde mij ineens dat ik moest stoppen met willen werken in een richting waarin ik, door alle veranderingen die hadden plaatsgevonden, niet meer paste. Mij dit realiserend ontstond een diep gevoel van vertrouwen. Vertrouwen dat het goed was en dat er wel wat anders op mijn pad zou komen, wanneer ik zou stoppen met dit werk.

Dit gedicht uit Lichtflits raakt voor mij de essentie van mijn proces:

Ont-moeten
Om je Zelf te ontmoeten,
moet je jezelf ont-moeten.
Je moet niet, je mag.
En als je jezelf ont-moet,
kom je uit bij wat je wilt.
En als je dat doet wat je
daadwerkelijk wilt,
ontdoe je jezelf van moeten.
En ontmoet je je Zelf.

Jarenlang daarvoor had ik mij verdiept in spiritualiteit. Ik paste al jarenlang Reiki op mij zelf toe en leerde andere toepassingen waarin energie werkzaam is. Al met al werd dit steeds meer mijn passie en leerde ik dat leven vanuit mijn hart mij veel meer brengt en waar ik blij en gelukkig van word. Veel meer dan wat ik voor mogelijk heb gehouden. Ik leef meer in het hier en nu en geniet van alledaagse dingen, of dit nu van bloemen in de tuin is of een spontaan gesprek met iemand op straat. Verder ontdekte ik dat ik mijn creativiteit en mijn gevoelens kwijt kon in schilderen en dat is nu een van mijn passies, naast tuinieren en koken.

jantine leusink hartenz

Eenmaal gestopt met werken kwam de workshop “Akasha Kronieken leren lezen” voorbij. Ik had meteen het gevoel dat ik dit wilde doen, waarom wist ik niet. Dit bracht mij nog meer helderheid in wie ik ben, wat mijn talenten zijn en ik werd nog blijer, ontspannener en energieker.

Een paar maanden later kwam de opleiding voor levenskrachtcoach voorbij en weer kwamen een heleboel lijntjes bij elkaar: dit wil ik en dit ga ik doen. Niet een willen omdat het moet maar een willen omdat het klopt en dat gevoel kan ik met woorden bijna niet uitleggen. Want dat is ervaren.

Wat is er fijner en mooier dan werken vanuit hart en ziel? Dat is voor mij werken als levenskrachtcoach, met gereedschappen die zo helpend zijn en dit doorgeven aan mensen die ook graag (meer) vanuit hart en ziel willen leven. Wat dit voor ieder mens ook mag zijn, want ieder mens is uniek met een eigen wil en heeft zijn eigen weg te bewandelen in het leven en daarin zijn we juist weer Een...

Levenskrachtcoaches® bij jou in de buurt

levenskrachtcoaches

Contact

Jantine Leusink
Oude Eibergseweg 13
7273PJ Haarlo

Tel. 06 - 156 21 884
E-mail: jantine.leusink@allesiseen.nl 

Bewustzijnshealing zelf ervaren?

Spreek de 3-daagse* af, nu tijdelijk voor € 60,-

*3 opvolgende dagen een afstandsbehandeling van 30 minuten

Klik HIER om af te spreken bij een van de levenskrachtcoaches van Alles is Een