• Waterval

Tubantia Zwanenhof Zenderen 12-1-2019

Veel interesse voor spirituele markt in Zenderen

ZENDEREN - Een parkeerplek vinden is bijna onmogelijk zaterdagmiddag, en ook alle gratis workshops zitten snel vol. Honderden belangstellenden, overwegend vrouwen, bezoeken de Body-Mind-Spiritmarkt.

Tientallen standhouders presenteren zich in De Zwanenhof.

Tientallen standhouders presenteren zich in De Zwanenhof. © Cees Elzenga / hetoog.nl

„Geen probleem”, meent Jantine Leusink. De Haarlose levenskrachtcoach weet dat veel bezoekers prima in staat zijn zich even helemaal van de buitenwereld af te zonderen, zelfs in een drukke ruimte. Kwestie van oefening. Ook aan haar tafel kunnen gasten kennismaken met coaching.

Meditatie en mindfulness zijn al lang niet meer het domein van geitenwollensokkentypes. „Integendeel, veel mensen houden zich bezig met het innerlijk welbevinden. Dat is de tijdgeest. Er bestaat tegenwoordig echt behoefte aan leven vanuit het hart, en niet alleen vanuit het hoofd. Het hart biedt je zoveel meer ruimte. Het is bovendien belangrijk goed voor jezelf te zorgen, want dan kun je dat ook voor een ander doen.” Leusink volgde een opleiding tot levenskrachtcoach, nadat ze ernstig ziek werd. Ik was maatschappelijk werkster, kreeg borstkanker en een burn-out. Het roer moest om. Ik volgde een workshop en werd daar zó blij van, dat ik mij er verder in ging verdiepen. Nu help ik andere mensen en heb ik een eigen bedrijf. Dat had ik vroeger nooit kunnen bedenken.”

Levenskrachtcoaches® bij jou in de buurt

levenskrachtcoaches

Contact

Jantine Leusink
Oude Eibergseweg 13
7273PJ Haarlo

Tel. 06 - 156 21 884
E-mail: jantine.leusink@allesiseen.nl 

Bewustzijnshealing zelf ervaren?

Spreek de 3-daagse* af, nu tijdelijk voor € 60,-

*3 opvolgende dagen een afstandsbehandeling van 30 minuten

Klik HIER om af te spreken bij een van de levenskrachtcoaches van Alles is Een