• Waterval

Tubantia Zwanenhof Zenderen 12-1-2019

Veel interesse voor spirituele markt in Zenderen

ZENDEREN - Een parkeerplek vinden is bijna onmogelijk zaterdagmiddag, en ook alle gratis workshops zitten snel vol. Honderden belangstellenden, overwegend vrouwen, bezoeken de Body-Mind-Spiritmarkt.

Tientallen standhouders presenteren zich in De Zwanenhof.

Tientallen standhouders presenteren zich in De Zwanenhof. © Cees Elzenga / hetoog.nl

„Geen probleem”, meent Jantine Leusink. De Haarlose levenskrachtcoach weet dat veel bezoekers prima in staat zijn zich even helemaal van de buitenwereld af te zonderen, zelfs in een drukke ruimte. Kwestie van oefening. Ook aan haar tafel kunnen gasten kennismaken met coaching.

Meditatie en mindfulness zijn al lang niet meer het domein van geitenwollensokkentypes. „Integendeel, veel mensen houden zich bezig met het innerlijk welbevinden. Dat is de tijdgeest. Er bestaat tegenwoordig echt behoefte aan leven vanuit het hart, en niet alleen vanuit het hoofd. Het hart biedt je zoveel meer ruimte. Het is bovendien belangrijk goed voor jezelf te zorgen, want dan kun je dat ook voor een ander doen.” Leusink volgde een opleiding tot levenskrachtcoach, nadat ze ernstig ziek werd. Ik was maatschappelijk werkster, kreeg borstkanker en een burn-out. Het roer moest om. Ik volgde een workshop en werd daar zó blij van, dat ik mij er verder in ging verdiepen. Nu help ik andere mensen en heb ik een eigen bedrijf. Dat had ik vroeger nooit kunnen bedenken.”

Akashareading en schapenvacht vilten

Voor mij gaf de dag vooral rust en tevredenheid. De Akashareading was bijzonder mooi om mee te maken en te ervaren. Vanuit een opgelucht gevoel aan de slag met het schapenvacht waarbij Jantine meer is dan een gastvrouw.

Lees meer

Akashareading en schapenvacht vilten

“Tijdens de sessie met Jantine heb ik veel liefde en vertrouwen ervaren.schapenvachten
Hierdoor kon ik alles waar ik mee worstelde naar boven laten komen en kreeg het uiteindelijk een hele mooie wending.
Het was een intense ervaring, welke mij vertrouwen en verlichting bracht.
Daarna hebben we heel gewoon...met onze handen...een schapenvacht gevilt. Hiermee kregen mijn ervaringen de rust om in mijn systeem te landen.
Tezamen is dit een super combinatie.”   
A.

 

 

 

 

 

Een akashareading

Het feit dat je je mag bezinnen op de vragen die je aan je eigen boek wilt stellen ten aanzien van een probleem dat je wilt oplossen, is op zich al een bezinning op je zelf, op de behoeften en verlangens in je leven. Ik had het gevoel dat ik er mocht zijn!

Lees meer

Bijzondere ervaring

Zorgvuldig en met respect opende Jantine voor mij de Akasha Kronieken. Ik stelde me blanco op aangezien het helemaal nieuw voor me was. Ze stelde aan mij de vraag wat ik wilde vragen. Ik stelde mijn vraag en heel bijzonder was hoe vloeiend de woorden bij haar binnen kwamen; ze werden aan haar doorgegeven. Woord voor woord schreef ze de woorden op terwijl ze het hardop aan mij vertelde. Ik mocht er op reageren en nog een andere vraag stellen. Hier kwam opnieuw een reactie op. Een puzzelstukje viel voor mij duidelijk op zijn plek. Opnieuw werd voor mij bevestigd hoe groot de verbinding met mijn overleden oma is, nog groter dan ik dacht.

Lees meer

Levenskrachtcoaches® bij jou in de buurt

levenskrachtcoaches

Contact

Jantine Leusink
Oude Eibergseweg 13
7273PJ Haarlo

Tel. 06 - 156 21 884
E-mail: jantine.leusink@allesiseen.nl 

Bewustzijnshealing zelf ervaren?

Spreek de 3-daagse* af, nu tijdelijk voor € 60,-

*3 opvolgende dagen een afstandsbehandeling van 30 minuten

Klik HIER om af te spreken bij een van de levenskrachtcoaches van Alles is Een